Maatwerk Finse Sauna
Maak uw droom waar met een eigen tradionele Finse saunacabine nieuwe stijl . Uniek en op maat gemaakt in elke ruimte. Wij zijn de specialist op dit gebied en bieden u topkwaliteit en een scherpe prijs.
Buitensauna
Het echte wellnessgevoel wordt pas echt bereikt met een buiten sauna in de tuin , op het balkon of dakterras. Buiten saunas zijn duurzaam en in vele uitvoeringen bij ons te verkrijgen.
Soft Kruidendamp Sauna
Deze extra functie op een Finse kachel maakt de cabine multifuncioneel met vele extra voordelen. Ook bestaande cabines kunnen ge-upgrade worden met een soft kruidendamp kachel
Warmelucht Sauna
Door de milde warmte in de cabine is een warmelucht sauna voor een veel mensen een uitstekend wellnessprodukt voor in huis. De luxe cabines zijn meestal strak van vorm met veel glas.
Infrarood Sauna
Infrarood geeft een diepe, intense warmte af op het lichaam. En heeft een heilzame, pijnverlichtende werking op botten, spieren en gewichten. Infrarood kan ook ingebouwd worden in elke sauna.
Kleurentherapie
Met kleurentherapie kunt u een passende sfeer creeeren. De kleurenlamp beinvloedt uw gemoedstoestand. Bij elke stemming hoort een eigen kleur. Kan ingebouwd worden in elke saunacabine of whirlpool.
Kleurentherapie

Kleurentherapie is een verfijnde, uitwendige therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende energie die in zichtbare, gekleurde lichtstralen opgesloten zit. Kleurentherapie werkt in op ons energiesysteem. Kleuren beïnvloeden onze gezondheid en hebben een beduidend positieve werking op ons geestelijk evenwicht.. Het zenuwsysteem en psyche worden gestimuleerd en met een doelgericht gebruik draagt kleurentherapie bij tot uw algemeen welbehagen.

Een kleurentherapielamp kan ingebouwd worden in elke saunacabine, whirlpool, zwembad of buitenspa. Met het opkomen van de LED, verbruikt de kleurentherapie lamp zeer weinig stroom.

Hieronder een overzicht van wat, welke kleur met uw gemoed doet:

Rood:
De kleur van levenskracht, uithoudingsvermogen en wilskracht. Versterkt de lichaamsgeest en motivatie. Werkt opwekkend en verbetert de bloedsomloop en bloeddruk. Het geeft ons een aangenaam gevoel.

Oranje:
De kleur die hoort bij warmte en levenskracht. Het is een zeer positieve kleur die niet beangstigend is. Oranje is ook de kleur van de genezing en de vitaliteit.

Geel:
De kleur van vreugde, de creatieve expressie, de spontaniteit en zelfvertrouwen, werkt opwekkend. Geel licht helpt tegen depressie en stimuleert de spijsvertering. Geeft een onbezorgd en vrij gevoel.

Groen:
De kleur van innerlijke harmonie en balans. Werkt rustgevend op het hart en zenuwen. Heeft een heilzame werking op de bronchiën. Groen licht is ideaal voor een rustige en diepe ontspanning.

Blauw:
De kleur van rust, vrede en trouw. Bevordert rust, ontspanning en evenwicht. Brengt het zenuwsysteem tot rust en verzacht ontstekingen. Ideaal om bij weg te dromen.

Violet:
De hoogste geestelijke kleur, de vereniging van rood en blauw. Het is een waardige, mystieke kleur die veel gebruikt wordt om op een hoger geestelijk niveau te komen. 

Kortom: u heeft baat bij een uitgebalanceerde verlichting in uw stoomcabine, suana of bad. Laat u daarom gedegen informeren over de werking en de mogelijkheden die kleurentherapie voor U kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Partners:bodyfit saunalevarancierinfroodlampen leverancier