Maatwerk Finse Sauna
Maak uw droom waar met een eigen tradionele Finse saunacabine nieuwe stijl . Uniek en op maat gemaakt in elke ruimte. Wij zijn de specialist op dit gebied en bieden u topkwaliteit en een scherpe prijs.
Buitensauna
Het echte wellnessgevoel wordt pas echt bereikt met een buiten sauna in de tuin , op het balkon of dakterras. Buiten saunas zijn duurzaam en in vele uitvoeringen bij ons te verkrijgen.
Soft Kruidendamp Sauna
Deze extra functie op een Finse kachel maakt de cabine multifuncioneel met vele extra voordelen. Ook bestaande cabines kunnen ge-upgrade worden met een soft kruidendamp kachel
Warmelucht Sauna
Door de milde warmte in de cabine is een warmelucht sauna voor een veel mensen een uitstekend wellnessprodukt voor in huis. De luxe cabines zijn meestal strak van vorm met veel glas.
Infrarood Sauna
Infrarood geeft een diepe, intense warmte af op het lichaam. En heeft een heilzame, pijnverlichtende werking op botten, spieren en gewichten. Infrarood kan ook ingebouwd worden in elke sauna.
Kleurentherapie
Met kleurentherapie kunt u een passende sfeer creeeren. De kleurenlamp beinvloedt uw gemoedstoestand. Bij elke stemming hoort een eigen kleur. Kan ingebouwd worden in elke saunacabine of whirlpool.
Buitensauna

Een buitensauna is misschien wel de meest elementaire wijze om van een saunagang te genieten. Tenslotte stonden vroeger in het land waar de sauna is uitgevonden, Finland, de saunacabines al buiten, veelal aan de Finse meren. Dit is niet voor niets. Bij een saunagang is afkoeling namelijk net zo belangrijk als de opwarming in de cabine. Buitenlucht en water zijn daarbij zeer belangrijke elementen.

Een buitensauna kan op verschillende wijze gebouwd worden. Bijvoorbeeld door deze in te bouwen in een tuinhuis, waardoor het van buiten niet opvalt dat er een sauna staat. Of bijvoorbeeld als panorama sauna, waarbij juist veel glas en openheid is. Daarbij wordt een buiten sauna vaak gecombineerd met een veranda of buitenspa en een buitendouche. Deze producten verzorgen wij eveneens graag voor u.

Voor elke tuin is een buiten saunamogelijk. Lees hier bijvoorbeeld over een KELO sauna in uw tuin

Sinds de invoering van de omgevingsvergunning in Nederland is het gemakkelijker om een bouwwerk in de eigen (achter)tuin te plaatsen. Dus geen belemmeringen meer om voor een buitensauna te kiezen. Het vergunningentraject dat nog vaak wel nodig is bij balkons en dakterrassen, verzorgen wij ook voor u.

Of de sauna nu in een tuinhuis geïntegreerd wordt of als stand alone in de tuin staat. Wij zorgen altijd voor een zeer energiezuinige constructie. Daarbij is niet alleen isolatie maar ook ventilatie een belangrijk element waar wij rekening mee houden. De buitenzijde kan in velerlei materialen uitgevoerd worden. Dit is laten wij geheel aan uw eigen wens over en wat voor sfeer u in uw tuin wilt creëren. De binnenzijde bekleden wij met houten elementen die een moderne, klassieke, rustieke of intieme sfeer uitstralen.

Een buitensauna van Cyprea Wellness Projecten is altijd een maatwerkproduct. In een persoonlijk gesprek met u inventariseren wij uw wensen, de mogelijkheden in de tuin en de vereisten op het gebied van constructie en installatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Partners: Poolquip zwembadgroothandelBodyfit saunaleverancierVSB saunaleverancierLugarde tuinhuizen