Maatwerk Finse Sauna
Maak uw droom waar met een eigen tradionele Finse saunacabine nieuwe stijl . Uniek en op maat gemaakt in elke ruimte. Wij zijn de specialist op dit gebied en bieden u topkwaliteit en een scherpe prijs.
Buitensauna
Het echte wellnessgevoel wordt pas echt bereikt met een buiten sauna in de tuin , op het balkon of dakterras. Buiten saunas zijn duurzaam en in vele uitvoeringen bij ons te verkrijgen.
Soft Kruidendamp Sauna
Deze extra functie op een Finse kachel maakt de cabine multifuncioneel met vele extra voordelen. Ook bestaande cabines kunnen ge-upgrade worden met een soft kruidendamp kachel
Warmelucht Sauna
Door de milde warmte in de cabine is een warmelucht sauna voor een veel mensen een uitstekend wellnessprodukt voor in huis. De luxe cabines zijn meestal strak van vorm met veel glas.
Infrarood Sauna
Infrarood geeft een diepe, intense warmte af op het lichaam. En heeft een heilzame, pijnverlichtende werking op botten, spieren en gewichten. Infrarood kan ook ingebouwd worden in elke sauna.
Kleurentherapie
Met kleurentherapie kunt u een passende sfeer creeeren. De kleurenlamp beinvloedt uw gemoedstoestand. Bij elke stemming hoort een eigen kleur. Kan ingebouwd worden in elke saunacabine of whirlpool.
Warmelucht Sauna

 Bij een warmelucht sauna geeft de cabine een milde warmte van circa 40-55graden Celsius, met een luchtvochtigheidpercentage van 10-20%. Dit maakt de cabine tot een ideale relaxruimte voor iedereen.
Ook voor mensen die andere sauna's te heet vinden. Een cabine voor het hele gezin.

Een warme lucht sauna is vergelijkbaar met een Tepidarium

Warmelucht sauna's worden meestal toegepast in badkamers. Door de luxe inrichting, de transparantie en de strakke uitstraling vormt de cabine een fraai designelement in de badkamer of slaapkamer. Zelfs zonder al te grote aanpassingen in een bestaande ruimte, kunnen wij al een warmtecabine bij u installeren.

Vaak worden de cabines gecombineerd met een douche.

Doordat de warme lucht niet weerkaatst hoeft te worden door houten wanden, zoals bij de hetere sauna's met een staande kachel die naast gewoon warmte ook gebruikmaken van infrarood uitstraling, kan de warmelucht cabine wel goed uitgevoerd worden met veel glas. Het is echter omwille van energiebesparing en ter voorkoming van zogeheten koude bruggen, wel van belang dat er isolatieglas gebruikt wordt. Helaas zijn er momenteel zeer veel cabines op de markt waarbij de fabrikantriant besparen op de glaskwaliteit. Laat u daarom goed voorlichten over de kwaliteit en prestaties van dergelijke cabines voordat u er één aanschaft.

Indien u interesse heeft in een warmelucht sauna, laat u dan eens vrijblijvend door ons informeren. Neem contact met ons op.

Partners:  DuravitJacuzziSanne Badkamers