Whirlpool
Whirlpools geven een hydromassage door het gebruik van water en lucht. De jetbaden zijn voorzien van diverse massageprogrammas, verlichting en accessoires
Douchecabine
Douchen is tegenwoordig veel meer geworden dan alleen onder een straal water schoonspoelen. Ontspanning en genieten in vele vormen. door massagestralen vanuit elke hoek.
Badmeubels
Een meubel is het meest sfeerbepalende element in uw badkamer. Het bepaalt in grote mate of uw badkamer een tijldloze uitstraling krijgt, een moderne of en klassieke.
Natuursteen bladen
Elke steen heeft zijn eigen uiterlijk, zijn eigen tekening. De natuur leeft. Breng de natuur in uw huis met een robuust natuurstenenlblad. Vrijhangend of geplaatst op een fraai meubel.
Massieve baden
Exclusiviteit in uw badkamer "Massive Stone Bath" Pure vormen en uniek ontwerp. Een bad als design meubelstuk in elke ruimte. Robuust en en organisch.
Keramisch sanitair
Keramisch sanitair is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze badkamer. Een groot deel van de toiletten, bidets, wastafels en fonteintjes zijn ervan gemaakt.
Wandbekleding
Wanden in natte ruimtes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Wand- en vloerbekleding zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Het aanbrengen van de materialen vereist vakwerk.
Badmeubels

Was een badkamer voorheen niet meer dan een ruimte met een wastafel, tegenwoordig zijn badmeubels een zeer bepalend element in een badruimte. Daarom vergt het uitzoeken van een meubel vaak de meeste tijd. Een badmeubel is het meest persoonlijke in een badkamer.

Ontwerp:
Een badkamermeubel is het belangrijkste element voor de sfeer van een badkamer en beïnvloedt de stijl en uitstraling. Daarbij bepaalt het meubel de positie van alle overige elementen zoals het toilet, douche en bad. Laat door uw badkamerspecialist altijd een tekening maken om voor u te visualiseren hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Gebruik:
Stel u de volgende vragen bij de aanschaf van een badkamermeubel: Hoe wordt het meubel gebruikt? Hoeveel personen maken er tegelijkertijd gebruik van de badkamer? Is het daarom verstandig om één of twee waskommen te gebruiken? Met één of twee kranen? Hoeveel opbergruimte is er nodig? Op deze vragen dient men antwoord te krijgen voordat het design bepaalt kan worden.

Aanbieders:
Op de sanitairmarkt en in doe-het-zelf winkels zijn een groot aantal meubelaanbieders actief. Eerlijk en goed advies wordt helaas te vaak niet gegeven. Zo zijn goedkope badmeubels niet altijd even geschikt om in een natte, kalkrijke ruimte als een badkamer te plaatsen. Daarom is deskundige hulp onontbeerlijk om lang en onbezorgd van een badmeubel te kunnen genieten.

De specialist:
Cyprea Wellness Projecten in een onafhankelijke specialist op badkamer gebeid. Uitsluitend kwaliteitsmerken maken deel uit van ons pakket. In samenwerking met diverse toonaangevende sanitairshowrooms van Nederland bieden wij een pakket van zowel standaard meubels, als modulaire tot zelfs speciaal voor u op maatgemaakte badkamer meubels. Een persoonlijke begeleiding bij uw keuze, installatie en garantie zijn voor ons vanzelfsprekend.
 

Partners:  Stichts Handelshuis sanitairshowroomBurgbadBruynzeel badkamermeubelsSani-ArtArcom meubels Duravit badmeubels