Whirlpool
Whirlpools geven een hydromassage door het gebruik van water en lucht. De jetbaden zijn voorzien van diverse massageprogrammas, verlichting en accessoires
Douchecabine
Douchen is tegenwoordig veel meer geworden dan alleen onder een straal water schoonspoelen. Ontspanning en genieten in vele vormen. door massagestralen vanuit elke hoek.
Badmeubels
Een meubel is het meest sfeerbepalende element in uw badkamer. Het bepaalt in grote mate of uw badkamer een tijldloze uitstraling krijgt, een moderne of en klassieke.
Natuursteen bladen
Elke steen heeft zijn eigen uiterlijk, zijn eigen tekening. De natuur leeft. Breng de natuur in uw huis met een robuust natuurstenenlblad. Vrijhangend of geplaatst op een fraai meubel.
Massieve baden
Exclusiviteit in uw badkamer "Massive Stone Bath" Pure vormen en uniek ontwerp. Een bad als design meubelstuk in elke ruimte. Robuust en en organisch.
Keramisch sanitair
Keramisch sanitair is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze badkamer. Een groot deel van de toiletten, bidets, wastafels en fonteintjes zijn ervan gemaakt.
Wandbekleding
Wanden in natte ruimtes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Wand- en vloerbekleding zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Het aanbrengen van de materialen vereist vakwerk.
Keramisch sanitair

Keramiek:
Keramisch sanitair en porselein kennen we al eeuwen. En zal ook voorlopig niet verdwijnen uit onze sanitaire ruimte. Het woord komt van het Griekse Keramos dat letterlijk drinkvat betekent. Keramiek is een natuurproduct. Klei en andere bodemschatten worden gemengd met water tot een beige massa. Nadat deze massa in de juiste vorm gebracht is, wordt deze verhit waardoor het geheel hard wordt. De bekende witte of pergamon kleur die wij van keramisch sanitair kennen, komt van het glazuur dat op de producten wordt aangebracht. Omdat het om een gebakken product gaat, kan een keramisch product nooit volledigl haakse hoeken hebben.
Onder invloed van de smaak van de consument, die strakkere en rechtere vormen wil, zijn veel wastafels inmiddels vervangen door kunststoffen gegoten of geperste exemplaren.

Eigenschappen:
Keramiek blijft ook na het bakken en glazuren porreus. Hierdoor krijgt kalk en microscopisch vuil de kans om door te dringen in de bovenste laag van het materiaal. Sommige fabrikanten brengen daarom een coating aan op hun producten. Helaas, zijn meeste coatings niet slijtvast. Slechts enkele producenten zijn erin geslaagd een blijvende beschermlaag op het keramiek aan te brengen.

Aanbieders:
Op de sanitairmarkt en in doe-het-zelf winkels zijn een groot aantal keramiek aanbieders actief. Het verschil is voor een leek vaak niet te zien en het ontbreekt helaas te vaak aan deskundig advies.. Daarom is goede hulp onontbeerlijk om lang en onbezorgd van uw toilet, wastafel,badmeubel of fontein te genieten, zonder al te veel onderhoud.

De specialist:
Cyprea Wellness Projecten in een onafhankelijke specialist op badkamergebeid. Uitsluitend kwaliteitsmerken maken deel uit van ons pakket. In samenwerking met diverse toonaangevende sanitairshowrooms van Nederland bieden wij een pakket van sanitaire artikelen in zowel de projectmatige series als in het premium- en designsegment Een persoonlijke begeleiding bij uw keuze, installatie en garantie zijn voor ons vanzelfsprekend.
 

Partners:Sanne BadkamersStichts Handelshuis showroomDuravitLaufen saintairVilleroy & Boch