Whirlpool
Whirlpools geven een hydromassage door het gebruik van water en lucht. De jetbaden zijn voorzien van diverse massageprogrammas, verlichting en accessoires
Douchecabine
Douchen is tegenwoordig veel meer geworden dan alleen onder een straal water schoonspoelen. Ontspanning en genieten in vele vormen. door massagestralen vanuit elke hoek.
Badmeubels
Een meubel is het meest sfeerbepalende element in uw badkamer. Het bepaalt in grote mate of uw badkamer een tijldloze uitstraling krijgt, een moderne of en klassieke.
Natuursteen bladen
Elke steen heeft zijn eigen uiterlijk, zijn eigen tekening. De natuur leeft. Breng de natuur in uw huis met een robuust natuurstenenlblad. Vrijhangend of geplaatst op een fraai meubel.
Massieve baden
Exclusiviteit in uw badkamer "Massive Stone Bath" Pure vormen en uniek ontwerp. Een bad als design meubelstuk in elke ruimte. Robuust en en organisch.
Keramisch sanitair
Keramisch sanitair is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze badkamer. Een groot deel van de toiletten, bidets, wastafels en fonteintjes zijn ervan gemaakt.
Wandbekleding
Wanden in natte ruimtes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Wand- en vloerbekleding zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Het aanbrengen van de materialen vereist vakwerk.
Wandbekleding

Een badkamer, werd tot enkele jaren geleden eigenlijk uitsluitend betegeld. De tegels zorgden ervoor dat de badkamer waterdicht was. Tegenwoordig is de consument veel kritischer geworden op de uitstraling van een badkamer.
 

Tegels worden nog steeds veelvuldig gebruikt maar nu vaak gecombineerd met andere vormen van wand- en vloerafwerking. Tinten en stijlen worden afgewisseld, Grote en kleine maten worden door elkaar heen gebruikt. Wanden worden waterdicht gestukadoord en moderne gietvloeren en glazen bouwstenen verrijken vandaag de dag onze badkamers. Al deze materialen zorgen voor een eigen sfeer in de badkamer.
 

Een goede, -waterdichte- afwerking van een badkamer, stoomcabinehammam, of andere natte ruimte  is nog steeds van groot belang. Met alle nieuwe materialen en verschillende maten wand en vloertegels is zetten een nog groter specialisme geworden dan voorheen.
 

Cyprea Wellness Projecten werkt uitsluitend met vakmensen op dit gebied. Wanneer het nu gaat om advies en ontwerp van uw badkamer in de showroom of het uitvoeren van de gehele verbouwing.
 

Partners:Stichts Handelshuis sanitair showroomKoene stucadoorsbedrijf Kol's Tegelhandel Lux Elements