Whirlpool
Whirlpools geven een hydromassage door het gebruik van water en lucht. De jetbaden zijn voorzien van diverse massageprogrammas, verlichting en accessoires
Douchecabine
Douchen is tegenwoordig veel meer geworden dan alleen onder een straal water schoonspoelen. Ontspanning en genieten in vele vormen. door massagestralen vanuit elke hoek.
Badmeubels
Een meubel is het meest sfeerbepalende element in uw badkamer. Het bepaalt in grote mate of uw badkamer een tijldloze uitstraling krijgt, een moderne of en klassieke.
Natuursteen bladen
Elke steen heeft zijn eigen uiterlijk, zijn eigen tekening. De natuur leeft. Breng de natuur in uw huis met een robuust natuurstenenlblad. Vrijhangend of geplaatst op een fraai meubel.
Massieve baden
Exclusiviteit in uw badkamer "Massive Stone Bath" Pure vormen en uniek ontwerp. Een bad als design meubelstuk in elke ruimte. Robuust en en organisch.
Keramisch sanitair
Keramisch sanitair is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze badkamer. Een groot deel van de toiletten, bidets, wastafels en fonteintjes zijn ervan gemaakt.
Wandbekleding
Wanden in natte ruimtes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Wand- en vloerbekleding zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Het aanbrengen van de materialen vereist vakwerk.
Douchecabine

Douchen gebeurt tegenwoordig veel vaker, langer en intenser dan voorheen. Door de vele mogelijkheden vandaag de dag, is douchen een wellness beleving geworden. Uitstraling van de douchecabine, een comfortabel gebruik en efficiënt omgaan met energie en het gemak van onderhoud zijn van groter belang geworden.

De  waterkering:
Om de ruimte te beschermen tegen spatwater tijdens het douchen, en uzelf een behaaglijk gevoel te geven, terwijl u onder de douche staat zijn er door de sanitairfabrikanten douchecabines op de markt gebracht. Dit zijn volledig afsluitbare doucheruimtes, die in verschillende vormen, zoals rechthoekig, vierkant, rond, kwartrond, halfrond, en vijfhoek verkrijgbaar zijn. De douchecabine kan worden geplaatst op een douchebak, maar wordt tegenwoordig ook vaak direct op de vloer geplaatst. Houdt daarbij rekening met de douchecabine hoogtemaat. Een standaardhoogte voor een douchecabine is +/- 185 cm. Bij de douchecabine plaatsing direct op de tegelvloer is een hoogte van +/- 200 cm wenselijk, wat tegenwoordig de standaard begint te worden.

De waterafvoer:
Wanneer de douchecabine zonder douchebak wordt geplaatst is een douchegoot noodzakelijk voor de waterafvoer. Deze douchedrains zijn tevens in diverse maten en uitvoeringen beschikbaar. De douchecabines kunnen in diverse standaard maten geleverd worden, maar op verzoek kunt u de douchecabine op maat in laten meten. De trend is dat de maten van de douchecabines steeds groter worden, om van meer comfort tijdens het douchen te genieten

De douche:
De opties binnenin de douchecabine worden ook steeds uitgebreider. Een douche voor in de hand, een douche in het plafond verwerkt, zijdouches tot aan  stoomopties

De specialist:
Deze opties vragen elk hun eigen waterhoeveelheid. Daarom dient voor aanschaf van een wellnesscabine door een expert beoordeeld te worden of de watercapaciteit van de warmtebron toereikend is. Kan de warmwatervoorziening de vraag aan of moeten er aanpassingen gedaan worden voor de nieuwe douche?.

Cyprea wellness Projecten voorziet u van eerlijk en deskundig advies, verzorgt voor u de installatie en maakt zo van dagelijks douchen een wellnessbeleving.

Seaskin cabine Partners:Hueppe douchecabinesSphinx sanitairHoesch douchecabine