Whirlpool
Whirlpools geven een hydromassage door het gebruik van water en lucht. De jetbaden zijn voorzien van diverse massageprogrammas, verlichting en accessoires
Douchecabine
Douchen is tegenwoordig veel meer geworden dan alleen onder een straal water schoonspoelen. Ontspanning en genieten in vele vormen. door massagestralen vanuit elke hoek.
Badmeubels
Een meubel is het meest sfeerbepalende element in uw badkamer. Het bepaalt in grote mate of uw badkamer een tijldloze uitstraling krijgt, een moderne of en klassieke.
Natuursteen bladen
Elke steen heeft zijn eigen uiterlijk, zijn eigen tekening. De natuur leeft. Breng de natuur in uw huis met een robuust natuurstenenlblad. Vrijhangend of geplaatst op een fraai meubel.
Massieve baden
Exclusiviteit in uw badkamer "Massive Stone Bath" Pure vormen en uniek ontwerp. Een bad als design meubelstuk in elke ruimte. Robuust en en organisch.
Keramisch sanitair
Keramisch sanitair is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze badkamer. Een groot deel van de toiletten, bidets, wastafels en fonteintjes zijn ervan gemaakt.
Wandbekleding
Wanden in natte ruimtes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Wand- en vloerbekleding zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Het aanbrengen van de materialen vereist vakwerk.
Massieve baden

Hedendaagse badcultuur voor ontspanning en comfort  van een hoge kwaliteit en een robuust voorkomen.

Onyx™ SolidSurface material is een nieuw materiaal voor baden van geperst steenpoeder met organische vormen. Het materiaal is massief onder vacuüm geperst en is daardoor absoluut vormvast en krasvrij. Deze techniek is sinds jaar en dag al bekend in de keukebranche doordat het vrijwel onderhoudsvrij is .Volledig natuurlijk en bevatten geen coatings of verflagen. De baden bevatten uitsparingen voor een verborgen aansluiting  van aan- en afvoerleidingen. Waardoor de ze volledig vrijstaand zijn.

Vrij te plaatsen en geschikt voor elke ruimte. Zowel binnen als buiten. Een meubelstuk voor de badkamer, slaapkamer of op het terras. De baden zijn vorstbestendig  Zo zijn de hjhjhkj.

Wanneer u kiest voor Massive Stone Bath, haalt u een stuk design in huis. Cyprea Wellness Projecten hiervoor uw  exclusieve dealer.

Partner:Balteco