Whirlpool
Whirlpools geven een hydromassage door het gebruik van water en lucht. De jetbaden zijn voorzien van diverse massageprogrammas, verlichting en accessoires
Douchecabine
Douchen is tegenwoordig veel meer geworden dan alleen onder een straal water schoonspoelen. Ontspanning en genieten in vele vormen. door massagestralen vanuit elke hoek.
Badmeubels
Een meubel is het meest sfeerbepalende element in uw badkamer. Het bepaalt in grote mate of uw badkamer een tijldloze uitstraling krijgt, een moderne of en klassieke.
Natuursteen bladen
Elke steen heeft zijn eigen uiterlijk, zijn eigen tekening. De natuur leeft. Breng de natuur in uw huis met een robuust natuurstenenlblad. Vrijhangend of geplaatst op een fraai meubel.
Massieve baden
Exclusiviteit in uw badkamer "Massive Stone Bath" Pure vormen en uniek ontwerp. Een bad als design meubelstuk in elke ruimte. Robuust en en organisch.
Keramisch sanitair
Keramisch sanitair is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze badkamer. Een groot deel van de toiletten, bidets, wastafels en fonteintjes zijn ervan gemaakt.
Wandbekleding
Wanden in natte ruimtes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Wand- en vloerbekleding zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Het aanbrengen van de materialen vereist vakwerk.
Natuursteen bladen

Natuursteen is door de eeuwen heen altijd gebruikt in badhuizen en termen. De luxe van marmer, graniet en Belgisch Hardsteen van toen, wordt tegenwoordig weer veel toegepast in en om het huis. Massieve bladen en kommen van echt natuursteen of met een natuurlijke look van massief geperst steenpoeder, geven elke ruimte een eigentijdse maar bovenal een unieke uitstraling.

Alle bladen worden exclusief op maat gemaakt en kunnen vrijhangend of in combinatie met een meubel verwerkt worden. De kommen zijn in veel maten en kleuren verkrijgbaar. Volledig in overeenstemming met de persoonlijke wensen van de gebruiker.

De kenmerken van deze duurzame produkten zijn het natuurlijk uiterlijk,  ze zijn robuust en slijtvast . Elke plaat heeft zijn eigen tekening en kleur en is daarom absoluut enig in zijn soort.

Advies over constructie en bescherming tegen inkomend vuil van porreus natuursteen is specialistenwerk. Cyprea Wellness Projecten adviseert u, begeleidt u in uw keuze. Wij staan garant voor het inmeten, installatie en de juiste bescherming van het materiaal. 

Partner:  Sani-Art