Inbouw stoomcabine
Bij een inbouwstoomcabine is van buitenaf niets meer te zien dan een glazen deur. Ideaal om de cabine in één lijn te zetten met een sauna of weg te bouwen achter een muur.
Bouwkundig stoombad
Met een bouwkundig stoombad kan een geheel eigen sfeer gecreeerd worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De luxe van een professioneel stoombad geheel naar eigen wens en in elke maat.
Modulaire cabines
Modulaire stoomelementen bieden de mogelijkheid een bestaande doucheruimte om te bouwen tot een moderne, volledige wellnesscabine. Stoom, zijdouches, regendouche en massage.
Opbouw stoomcabines
Douchecabines van tegenwoordig zijn een waar designelement in de badkamer met vele functies. Water, warmte, stoom, licht en geluid. Strak van vorm en onderhoudsvriendelijk
Innov Series
Innov staat voor een innovatie op wellness gebied. Een complete cabine zonder verspilling van duur water. Een compleet produkt, een sierraad in elke badkamer
Tenso
Xtreme Welness with a conscience: De Tenso douchecabine is onbezwaard genieten van wellness: met het unieke recyclingsysteem bespaart u 60% water
Opbouw stoomcabines

Een stoomcabine is zeer vergelijkbaar met een Turks stoombad of Hammam maar is niet exact hetzelfde, is een afgesloten cabine waarin doormiddel van verdampt water -stoom- de temperatuur in de cabine verwamt wordt tot maximaal 50 graden Celsius. Door deze stroomproductie stijgt de luchtvochtigheid in de cabine tot wel 90%. De klamme warmte zorgt voor een weldadig en ontspannend gevoel. Naarmate men langer in de cabine verblijft, zal het transpiratieproces op gang komen. Het lichaam gaat zichzelf koelen door te gaan zweten. Door dit transpireren worden de poriën geopend en zo diep gereinigd.

Een stoomcabine wordt meestal gecombineerd met een douche. Een douche kan in vele variaties een aanvulling zijn op de stoomcabine en vice versa.
Door in het plafond een regendouche te gebruiken kan een echt regenwoudachtig klimaat gecreëerd worden. Zijdouches kunnen voor een heerlijke hydromassage zorgen. Met bijvoorbeeld kleurentherapie en muziek kan een heel eigen sfeer in de cabine ontstaan..

Opbouw stoom/douche cabines:
De nieuwe generatie douchecabines die wij aanbieden, zijn desgewenst voorzien van vele extra's. Maar bovenal zijn de cabines van heden ten dagen modern van uiterlijk. Met veel (geïsoleerd) glas, strak en zuinig in energie- en waterverbruik. Moderne, compacte stoomunits, massage douches, verlichting, en audio zijn belangrijke elementen in de douchecabine van vandaag.

Het hygiënisch hergebruiken van water bestaat tot de mogelijkheden. Hiermee wordt niet alleen water bespaard maar is in bestaande badkamers die wij upgraden tot wellness ruimte het vaak niet meer nodig de warmwater capaciteit te vergroten.
De huidige generatie stoomunits zijn makkelijk te bedienen en vrijwel onderhoudsvrij.

Laat u informeren over de mogelijkheden in uw badkamer. Laat uw badkamer uw eigen welnnessruimte worden. Neem contact met ons op en wij verzorgen uw wellnessdroom van a tot z
 

Partners:Stoomcabine Jacuzzi Stoomcabine HoeschStoomcabine RihoStoomcabine Cleopatra stoomcabine Duravit