Inbouw stoomcabine
Bij een inbouwstoomcabine is van buitenaf niets meer te zien dan een glazen deur. Ideaal om de cabine in één lijn te zetten met een sauna of weg te bouwen achter een muur.
Bouwkundig stoombad
Met een bouwkundig stoombad kan een geheel eigen sfeer gecreeerd worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De luxe van een professioneel stoombad geheel naar eigen wens en in elke maat.
Modulaire cabines
Modulaire stoomelementen bieden de mogelijkheid een bestaande doucheruimte om te bouwen tot een moderne, volledige wellnesscabine. Stoom, zijdouches, regendouche en massage.
Opbouw stoomcabines
Douchecabines van tegenwoordig zijn een waar designelement in de badkamer met vele functies. Water, warmte, stoom, licht en geluid. Strak van vorm en onderhoudsvriendelijk
Innov Series
Innov staat voor een innovatie op wellness gebied. Een complete cabine zonder verspilling van duur water. Een compleet produkt, een sierraad in elke badkamer
Tenso
Xtreme Welness with a conscience: De Tenso douchecabine is onbezwaard genieten van wellness: met het unieke recyclingsysteem bespaart u 60% water
Tenso

Afgelopen jaar bracht de Tenso met een de minimalistisch vormgeving Xtreme Wellness douche waarbij het hydromassage systeem volledig ingebouwd wordt in de muur en de vloer. De Tenso werd onmiddellijk een succesvolle uitbreiding op de waterbesparende massagedouches. En nu is er alweer een aantal innovatieve uitbreidingen die genieten naar een nóg hoger niveau tillen.
En dat nog altijd zonder vers drinkwater te verspillen. Sealskin levert nu dus nog meer

Xtreme Welness with a conscience.

De stijlvolle Tenso wellness douche is ontwikkeld met het minimalisme van een gewone moderne douche. Alle techniek is verstopt in de muur en in de vloer, waardoor een doucheoplossing ontstaat die past in iedere badkamer. Echt genieten van een massage kan via het innovatieve gesloten circulatiesysteem. Na het douchen wordt een reservoir gevuld met schoon water en dat water wordt door een krachtige pomp rond gestuwd. Uit de 8 jets ervaart u zo een unieke hydromassage; een weldadige ervaring!

Nu met stoom
Wij begrijpen echter volledig dat er meer is dan hydromassage alleen. Uitbreidingen als stoom en aromatherapie (geurtherapie) waren al mogelijk met de andere Xtreme Wellness douches; en nu ook met de Tenso! Een stijlvol vormgegeven dakconstructie in de kleuren zwart of wit zorgt ervoor dat ook deze douche afgesloten kan worden. Dát maakt het mogelijk de Tenso om te bouwen tot een echte Turkse Hamman. De stoom wordt gegenereerd door een speciaal ontwikkeld, compact behuisd stoomsysteem dat samen met de overige techniek volledig in de muur wordt weggewerkt. In de stoom outlet kunnen heerlijke geurtabletten worden geplaatst. U bepaalt zelf welke geur u wilt ervaren.

Betere massage
Ook de hydromassage zelf is verder verbeterd. Door de nieuwe massageprogramma’s in de Tenso zijn verschillende therapeutische effecten te verkrijgen. Zo kunt u zich weer laten verkwikken of juist volledig ontspannen met de Tenso. Bovendien zijn nu de bovenste jets te regelen of helemaal af te sluiten. U bepaalt zelf of u deze jets ook wilt gebruiken. Met name voor de kleinere consumenten is deze optie zeer welkom.

Een heerlijke wellness douche die een aanvulling is op iedere badkamer of relax ruimte. De Tenso van is drempelloos en profielarm. Het reservoir is verborgen onder de vlonder, in de inbouw douchebak. Het wellness paneel kan vlak tegen de muur worden geplaatst en de vlak liggende hydromassage jets maken het geheel tot een minimalistische schoonheid. De techniek zit verborgen in de muur. Een krachtige pomp stuwt het water door de 8 jets, onafhankelijk van de druk in uw waterleiding. U bent dus gegarandeerd van een heerlijke hydromassage.

De Tenso is de eerste geïntegreerde wellness douchecabine ter wereld met innovatieve recyclingtechnologie. Neem alle tijd die u wilt om te ontspannen en te genieten van de
Tenso: dankzij de krachtige pomp verspilt u geen water. Diezelfde pomp levert ook een constante druk voor de 8 geïntegreerde jets, zodat u van een intense hydromassage kunt genieten.

Dit innovatie douchesysteem bespaart u maar liefst tot 60% water!