Zwembadaanleg van A tot Z
Gaat uw voorkeur uit naar romantisch, klassiek, Italiaans, Engels of Frans, of misschien naar een moderne tuin, strakke tuin? Een zwembad hoort in de tuin van 2012
Barbara
Rechthoekig bad met afgeronde hoeken. Voorbeeld afmeting: L10.40x B4.80m Romaanse trap Ook in het donker genieten van uw zwembad.....BEST BUY!!
Carla
Rechthoekig bad met bijna-haakse hoeken.... NIEUW MODEL
Carole
Voorbeeld afmeting: L10.40x B7.77m, Liner: Provence, Trap: Romaans Optioneel: Duikmogelijkheid
Celine
Voorbeeld afmeting: L7.95x B5.00m, Liner: Provence, Trap: Romaans, Optioneel; duikmogelijkheid
Madeleine
Voorbeeld afmeting: L8.35x B4.75m, Liner: Mozaiek, Trap: Romaans
Claire
Voorbeeld afmeting: L9.26x B5.63m, Liner: Provence, Trap: Paso
Olivia
Voorbeeld afmeting: L9.40x B4.75m, Liner: Marbella, Trap: Romaans
Valerie
Voorbeeld afmeting: L7.95x B5.00m, Liner: Provence, Trap: Romaans Bij grotere uitvoeringen duik mogelijkheid
Rosalie
Voorbeeld afmeting: rond 5.34m Liner:Turquioise, Trap: Rvs Door haar ronde vorm zeer ze voordelig te bouwen
Atria Line Clea
De Clea is een rechthoekig bad met extra breedte. Voor wie wel breed wil zwemmen maar op de kleintjes wil letten
Atria Line Eva
De Eva heeft een uniek Waterair gepantenteerde vorm. "niervormig" inclusief luie trap
Atria Line Luna
De Luna is een ruim rechthoekig bad uit de Atria serie van Waterair. Strak en fashion. inclusief trap.
Atria Line Emma
De boordelige Emma is de klrine zus van de Madeleine me geintergreerde trap. Met diverse Liners verkrijgbaar
Atria Line Lola
De Lola is de kleinste uit de Waterair Atria familie. Een volwaardig bad voor in de kleinste tuinen
Amandine
Voorbeeld afmeting: L8.80x B4.75m, Liner: Provence, Trap: Romaans (gecentreerd)
Serena met Lamellendek
Voorbeeld afmeting: L10.04x B5.16m, Liner: Provence Speciaal model met lamellendek
Balneo Escaform
De luxe van een whirlppol in het zwembad. De Balneo Escaform, maakt een WATERAIR Zwembad tot een wellnesspool
Locatec
Exclusief ontwerp van WATERAIR, Locatec« is een multifunctionele technische unit. Locatec is esthetisch verantwoord, praktisch en zeer gebruiksvriendelijk.
Afdekkingen
Coverwat veiligheidsdek voor over uw zwembad. Een absolute noodzaak wanneer u nog kleine kinderen heeft en toch veilg gebruik wilt maken van uw zwembad.
Zwembadoverkappingen
Unieke, op maatgemaakte zwembadoverkappingen. Voor alle vrije modellen baden. Zwemmen het hele jaar door. Energie zuinig en onderhoudsvrij
Balneo Escaform

Escaform Balneo System® is een exclusieve trap voor WATERAIR Zwembaden met geïntegreerde technische ruimte voor filters, skimmers en inlaat en verlichting.Escaform

De trap onderscheidt zich door een exclusief whirlpoolsysteem voor hydromassage en is in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

  • De Ecaform Classic geeft u een heerlijke hydromassage en gebruikt hiervoor het water van het zwembad. Een zeer energie zuinige mannier op een extra wellness functie aan een WATERAIR Zwembad toe te voegen. Daarbij zijn alle benodigde technische onderdelen voor zowel het zwembad als voor het whirlpoolsysteem weggewerkt in de trap. Het toegangsluik van deze technische ruimte kunt u tevens als zonnedek gebruiken.
  • De Escaform Premium, biedt u bovenop de voordelen van de Classic ook nog eens de mogelijkheid om het water in het whirlpool gedeelte extra te verwarmen.

Algemeen:
Met een zwembad van een raamwerk van gegolfde stalen damwandplaten heeft de Franse fabrikant WATERAIR Zwembaden een uniek zwembadconcept.  En dit in al veertig jaar lang. Inmiddels heeft WATERAIR ca 75.000 zwembaden door heel Europa liggen. Geschikt voor zowel particulieren als kleinschalige openbare toepassingen. 

WATERAIR technologie voegt zich naar elk terreintype en biedt talrijke mogelijkheden van vrije vormen en maten. WATERAIR Zwembaden heeft 100% originele modellen. Op de gegolfd plaatstalen panelen wordt 20jaar niet-aflopende garantie verleend op fabricagefouten. Op de kunststof liner (het binnenste van het bad) wordt 12 jaar garantie gegeven. Deze technologische vernieuwing heeft al tienduizenden particulieren de mogelijkheid in staat gesteld een ingegraven zwembad te realiseren.

Montage:
WATERAIR Zwembaden laten zich door de eenvoudige wijze van bouwen,  het lage eigensoortig gewicht en de gepersonaliseerde bouwinstructie gemakkelijk bouwen door uzelf als particulier.
Woont u in de Randstad en wilt u graag uw zwembad laten aanleggen door professionals, dan is Cyprea Wellness Projecten uw partij. Wij verzorgen u in uw keuze van het bad (bezoek aan de showroom van WATERAIR is uiteraard mogelijk) en bouwen het bad naar uw wensen. Ook het aanpassen van het terrein en de afwerking van de tuin doen wij voor u in samenwerking met Garden Unique 

zwembadtrap