Zwembadaanleg van A tot Z
Gaat uw voorkeur uit naar romantisch, klassiek, Italiaans, Engels of Frans, of misschien naar een moderne tuin, strakke tuin? Een zwembad hoort in de tuin van 2012
Barbara
Rechthoekig bad met afgeronde hoeken. Voorbeeld afmeting: L10.40x B4.80m Romaanse trap Ook in het donker genieten van uw zwembad.....BEST BUY!!
Carla
Rechthoekig bad met bijna-haakse hoeken.... NIEUW MODEL
Carole
Voorbeeld afmeting: L10.40x B7.77m, Liner: Provence, Trap: Romaans Optioneel: Duikmogelijkheid
Celine
Voorbeeld afmeting: L7.95x B5.00m, Liner: Provence, Trap: Romaans, Optioneel; duikmogelijkheid
Madeleine
Voorbeeld afmeting: L8.35x B4.75m, Liner: Mozaiek, Trap: Romaans
Claire
Voorbeeld afmeting: L9.26x B5.63m, Liner: Provence, Trap: Paso
Olivia
Voorbeeld afmeting: L9.40x B4.75m, Liner: Marbella, Trap: Romaans
Valerie
Voorbeeld afmeting: L7.95x B5.00m, Liner: Provence, Trap: Romaans Bij grotere uitvoeringen duik mogelijkheid
Rosalie
Voorbeeld afmeting: rond 5.34m Liner:Turquioise, Trap: Rvs Door haar ronde vorm zeer ze voordelig te bouwen
Atria Line Clea
De Clea is een rechthoekig bad met extra breedte. Voor wie wel breed wil zwemmen maar op de kleintjes wil letten
Atria Line Eva
De Eva heeft een uniek Waterair gepantenteerde vorm. "niervormig" inclusief luie trap
Atria Line Luna
De Luna is een ruim rechthoekig bad uit de Atria serie van Waterair. Strak en fashion. inclusief trap.
Atria Line Emma
De boordelige Emma is de klrine zus van de Madeleine me geintergreerde trap. Met diverse Liners verkrijgbaar
Atria Line Lola
De Lola is de kleinste uit de Waterair Atria familie. Een volwaardig bad voor in de kleinste tuinen
Amandine
Voorbeeld afmeting: L8.80x B4.75m, Liner: Provence, Trap: Romaans (gecentreerd)
Serena met Lamellendek
Voorbeeld afmeting: L10.04x B5.16m, Liner: Provence Speciaal model met lamellendek
Balneo Escaform
De luxe van een whirlppol in het zwembad. De Balneo Escaform, maakt een WATERAIR Zwembad tot een wellnesspool
Locatec
Exclusief ontwerp van WATERAIR, LocatecŪ is een multifunctionele technische unit. Locatec is esthetisch verantwoord, praktisch en zeer gebruiksvriendelijk.
Afdekkingen
Coverwat veiligheidsdek voor over uw zwembad. Een absolute noodzaak wanneer u nog kleine kinderen heeft en toch veilg gebruik wilt maken van uw zwembad.
Zwembadoverkappingen
Unieke, op maatgemaakte zwembadoverkappingen. Voor alle vrije modellen baden. Zwemmen het hele jaar door. Energie zuinig en onderhoudsvrij
Zwembadaanleg van A tot Z

WATERAIR Zwembaden:
Frankrijk staat er bekend om het zwembadland van Europa te zijn. Vrijwel alle grote fabrikanten van zwembaden komen oorspronkelijk dan ook uit dit land. Het klimaat leent zich er daar ook uitstekend voor om lange zwemseizoenen te hebben met buitenzwembaden. Deze Franse zwembadfabrikant heeft inmiddels zo’n 85.000 zwembaden geleverd door heel Europa. En bestaat in 2012 maar liefst 40-jaar! Door de unieke isolatiestructuur, de uitgebalanceerde afdekkingmogelijkheden en de bijkomende optie om het bad te verwarmen, is het zelfs in ons Hollandse klimaat mogelijk met deze baden van zeer vroeg in het voorjaar tot diep in de herfst te kunnen blijven zwemmen

Ooit uw eigen zwembad willen bouwen?
Cyprea Wellness Projecten en haar partner WATERAIR Zwembaden verzorgen voor u een maatwerk zwembadbouwpakket.

kijk hier hoe eenvoudig u zelf uw eigen bad kunt bouwen.

De bouwtechniek:
De basis van het bad wordt gevormd door een damwandconstructie van gegolfd stalen platen. Deze platen kunnen van zichzelf een vergelijkbare kracht aan als een wand van 45cm beton. Echter is de constructie zeer licht van gewicht. Naast dat dit gewicht het bouwen vergemakkelijkt, bespaart dit veelal de kosten van een bouwkundige ondergrond bestaande uit een gewapend betonnen grondplaat die meestal onderheid dient te worden. Dit om opstuwing door opkomend grondwater te voorkomen.
Omdat de WATERAIR constructie zeer licht van gewicht is, verstoort deze de rust in het grondwater niet en hoeven wij u ook geen dure bouwkundige kosten in rekening te brengen. De besparing loopt als snel op tot de helft van die van een traditioneel bouwkundig bad.

De geïsoleerde, aluminium schotten die op een diepte van maximaal 120cm worden ingegraven. Hierin wordt een Liner geplaatst. Deze kunststof binnenmantel is in diverse designs verkrijgbaar. Deze Liner vormt het daadwerkelijke zwembad.

De techniek kan op diverse manieren fraai worden weggewerkt  zoals bijvoorbeeld met een Locatec, een ondergrondse technische ruimte. De standaard benodigde techiek als pompen, filters, skimmers, en inlaten worden altijd stadaard in de kit meegeleverd. Het zwembad is dus altijd compleet!. Daarnaast kunt u elk model bad naar u eigen wens personaliseren en uitbereiden met extra techniek. Als een volledige geautomatiseerd waterbehandelingsysteem, een (gemotoriseerde) afdekking of zelfs een volledige overkapping.

Het assortiment biedt vele unieke vormen waaruit u kunt kiezen zoals gebogenvormen als model Valerie, niervormig als de Celine of Eva, compleet met luxe trap!  Of liever toch rechthoekig zoals de modellen Barbara of Carla? Zelfs rond kan als de Rosalie. Met een vlakke bodem of een bodem aflopend tot maar liefst 220cm diepte. Alles is mogelijk. Het bad is uit te breiden met enkele massagejets of zelfs met een complete Balneo Escaform wellnesscorner, waar het water tot 34 graden Celsius een hydrotherapeutische werking krijgt.

Garantie:
WATERAIR geeft maar liefst 20 jaar niet-aflopende garantie op de stalen constructie. 12 jaar op de Liner en verleent fabrieksgarantie op al door hun geleverde zwembadtechniek als pompen, filters, verwarmingen en andere mechanische en elektrische componenten 

Toch hulp nodig?
Heeft u, ondanks de zeer heldere bouwinstructies, toch liever dat dit essentiële onderdelen van het zwembad door professionals wordt gemonteerd, dan helpen wij u graag. Uiteraard bestaat de mogelijk om het bad geheel door onze professionals te laten plaatsen én periodiek te laten onderhouden.

Ook het inpassen in uw bestaande tuin of het herinrichten van uw tuin verzorgen tezamen met onze tuinspecialisten van Garden Unique voor u.


Meer informatie en presentatie:
Vraag een brochure over WATERAIR Zwembaden bij ons aan. Wij zullen daarna binnen enkele dagen contact met u opnemen om een afspraak te plannen voor een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Dit gesprek bij u thuis zal circa 2 uur duren. Het is van het grootse belang dat alle relevante toekomstige gebruikers van het zwembad bij dit gesprek aanwezig zijn.Frankrijk staat er bekend om het zwembadland van Europa te zijn. Vrijwel alle grote fabrikanten van zwembaden komen oorspronkelijk dan ook uit dit land. Het klimaat leent zich er daar ook uitstekend voor om lange zwemseizoenen te hebben met buitenzwembaden. Deze Franse zwembadfabrikant heeft inmiddels zo’n 75.000 zwembaden geleverd door heel Europa. En bestaat in 2012 maar liefst 40-jaar. Door de unieke isolatiestructuur, de uitgebalanceerde afdekkingmogelijkheden en de bijkomende optie om het bad te verwarmen, is het zelfs in ons Hollandse klimaat mogelijk met deze baden van zeer vroeg in het voorjaar tot diep in de herfst te kunnen blijven zwemmenWATERAIR Zwemba

 Partners:WaterairGarden Unique