Allround bijgebouw
Stijlvol bouwwerk in de tuin of op het dakterras. Een multifunctionele ruimte op maat gemaakt voor elk doeleinde als bijvoorbeeld lounge, opslagplaats of technische ruimte voor het zwembad.
Klassieke Spaports
Creeer intimiteit door uw spa te overkappen met een spapoort en geniet daarbij optimaal van uw spa. Onder alle weersomstandigheden. Zowel verkrijgbaar in permanente als demontabele uitvoering.
Glazen spa overkappingen
Eénvoud van design! Een glazen mobiele overkapping over uw spa, zorgt voor spaplezier het hele jaar door. Onder elke omstandigheden.
Waterdichte audio en stereo
Maak wellness compleet. In elke ruimte tv kijken of muziek luisteren. In de badkamer, in de saunacabine of in het zwembad of zelfs onder de douche. De installaties van Aquasound zijn in elke situatie te installeren.
SoftTub
Door de zachte afgeronde oppervlakken biedt de SoftTub buitenwhirlpool een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort voor elke gebruiker.
Buitendouche
Bij elke vorm van buitenwellness hoort een buitendouche. de douche biedt u afkoeling en hygiene. Leverbaar van sprankelijke regendouche tot en met een sterke sportmassage straal
Sundeck
In de badkamer. In de woonkamer. Op het terras. Sundeck -Hét innovatieve bad van Duravit - is een geniaal ontwerp, in elk opzicht en in elke omgeving.
Waterdichte audio en stereo

Wij leveren u de trendsetter in waterdichte badkamer TV’s en badkamer radio systemen. Zo is er een uitgebreid programma badkamer TV’s waar u uit kunt kiezen. Wilt u liever een badkamer radio en MP3 muziek in uw buitenspa of op uw terras, kies dan voor het (waterdichte) ipod Music Center om draadloos MP3 èn radio te luisteren.

Alleen waterdichte speakers kan natuurlijk ook, die u aansluit op een bestaande audiobron. Met de universele allround waterdichte afstandsbediening -de xPad-  bedient u vanuit bijvoorbeeld uw badkamer uw DVD speler of satelliet-tuner. Dwars door de muur.

Kortom; AquaSound is de finishing touch voor uw badkamer, terras, zwembad, sauna of buitenspa.

Als partner van Aquasound, levert Cyprea Wellness Projecten deze apparatuur tegen zeer scherpe prijzen als accessoires bij de sauna's, spa's en zwembaden. Ook bestaande badkamers en (dak)tuinen kunnen wij voorzien van een waterdichte televisie of audioinstallatie.

 

Partner: