Allround bijgebouw
Stijlvol bouwwerk in de tuin of op het dakterras. Een multifunctionele ruimte op maat gemaakt voor elk doeleinde als bijvoorbeeld lounge, opslagplaats of technische ruimte voor het zwembad.
Klassieke Spaports
Creeer intimiteit door uw spa te overkappen met een spapoort en geniet daarbij optimaal van uw spa. Onder alle weersomstandigheden. Zowel verkrijgbaar in permanente als demontabele uitvoering.
Glazen spa overkappingen
Eénvoud van design! Een glazen mobiele overkapping over uw spa, zorgt voor spaplezier het hele jaar door. Onder elke omstandigheden.
Waterdichte audio en stereo
Maak wellness compleet. In elke ruimte tv kijken of muziek luisteren. In de badkamer, in de saunacabine of in het zwembad of zelfs onder de douche. De installaties van Aquasound zijn in elke situatie te installeren.
SoftTub
Door de zachte afgeronde oppervlakken biedt de SoftTub buitenwhirlpool een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort voor elke gebruiker.
Buitendouche
Bij elke vorm van buitenwellness hoort een buitendouche. de douche biedt u afkoeling en hygiene. Leverbaar van sprankelijke regendouche tot en met een sterke sportmassage straal
Sundeck
In de badkamer. In de woonkamer. Op het terras. Sundeck -Hét innovatieve bad van Duravit - is een geniaal ontwerp, in elk opzicht en in elke omgeving.
SoftTub

'Als beste getest SofTub', al 25 jaar de beste whirlpool in haar klasse. De Softub legend is door de Amerkaanse Consumentenbond, The Consumer Digest, al meerdere keren verkozen tot 'Best Buy.'

Comfortabel
Door de zachte afgeronde opstaande rand en de volledig vlakke bodem biedt SoftTub een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort

Sterk en duurzaam
De combinatie van Polybond en de Leathertex buitenkant weerstaan de zwaarste belastingen en weersinvloeden. Hierdoor is het onderhoud minimaal en eenvoudig.

Vriendelijk design
Door zijn ronde vormen, gepaste hoogte en het gebruik van de mooiste materialen voelt de SofTub zich in iedere omgeving thuis. Te plaatsen in elke tuin en op elk dakterras.  Cyprea Wellness Projecten biedt u als dealer de SoftTub tegen zeer vriendelijke condities aan.

Partners: