Allround bijgebouw
Stijlvol bouwwerk in de tuin of op het dakterras. Een multifunctionele ruimte op maat gemaakt voor elk doeleinde als bijvoorbeeld lounge, opslagplaats of technische ruimte voor het zwembad.
Klassieke Spaports
Creeer intimiteit door uw spa te overkappen met een spapoort en geniet daarbij optimaal van uw spa. Onder alle weersomstandigheden. Zowel verkrijgbaar in permanente als demontabele uitvoering.
Glazen spa overkappingen
Eénvoud van design! Een glazen mobiele overkapping over uw spa, zorgt voor spaplezier het hele jaar door. Onder elke omstandigheden.
Waterdichte audio en stereo
Maak wellness compleet. In elke ruimte tv kijken of muziek luisteren. In de badkamer, in de saunacabine of in het zwembad of zelfs onder de douche. De installaties van Aquasound zijn in elke situatie te installeren.
SoftTub
Door de zachte afgeronde oppervlakken biedt de SoftTub buitenwhirlpool een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort voor elke gebruiker.
Buitendouche
Bij elke vorm van buitenwellness hoort een buitendouche. de douche biedt u afkoeling en hygiene. Leverbaar van sprankelijke regendouche tot en met een sterke sportmassage straal
Sundeck
In de badkamer. In de woonkamer. Op het terras. Sundeck -Hét innovatieve bad van Duravit - is een geniaal ontwerp, in elk opzicht en in elke omgeving.
Buitendouche

Buitendouche wordt deze zomer de echte must-have voor in uw tuin. Na het zonnen springt u gauw even onder de buitendouche om af te koelen. Daarbij is de buitendouche ook erg handig voor de kinderen om zich af te spoelen, na het ravotten in de tuin. U kunt vaarwel zeggen tegen vieze voetstappen in huis. Heerlijk die extra luxe! Maar uiteraard zijn de Bossini buitendouches ook de onmisbare kroon op uw buitenspa. Steeds meer mensen ontdekken het comfort en de weldaad van een eigen wellnessplekje  voorzien van bijvoorbeeld een sauna, spa of zwembad. Daar hoort natuurlijk ook een unieke buitendouche bij.

De stijlvolle ronde vormgeving van deze spectaculaire buitendouches geven uw tuin of dakterras nog meer uitstraling. Maar niet alleen op esthetisch niveau zijn deze nieuwe topproducten een ´must´, ook de kwaliteit van het rvs materiaal en de eenvoudige bediening dragen bij aan een compleet gevoel van welbehagen.

Deze buitendouches zijn eenvoudig te monteren en te integreren in uw terras. Met één druk op de knop of met één draai aan de knop kunt u genieten van een heerlijke douchebeleving met zowel koud als warm water. De douche zijn er in vele uitvoeringen. Van een zachte regendouche variant tot een sportmassagedouche. Cyprea Wellness Projecten levert perfecte buitendouches voor elke tuin en dakterras.

Partners: