Allround bijgebouw
Stijlvol bouwwerk in de tuin of op het dakterras. Een multifunctionele ruimte op maat gemaakt voor elk doeleinde als bijvoorbeeld lounge, opslagplaats of technische ruimte voor het zwembad.
Klassieke Spaports
Creeer intimiteit door uw spa te overkappen met een spapoort en geniet daarbij optimaal van uw spa. Onder alle weersomstandigheden. Zowel verkrijgbaar in permanente als demontabele uitvoering.
Glazen spa overkappingen
Eénvoud van design! Een glazen mobiele overkapping over uw spa, zorgt voor spaplezier het hele jaar door. Onder elke omstandigheden.
Waterdichte audio en stereo
Maak wellness compleet. In elke ruimte tv kijken of muziek luisteren. In de badkamer, in de saunacabine of in het zwembad of zelfs onder de douche. De installaties van Aquasound zijn in elke situatie te installeren.
SoftTub
Door de zachte afgeronde oppervlakken biedt de SoftTub buitenwhirlpool een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort voor elke gebruiker.
Buitendouche
Bij elke vorm van buitenwellness hoort een buitendouche. de douche biedt u afkoeling en hygiene. Leverbaar van sprankelijke regendouche tot en met een sterke sportmassage straal
Sundeck
In de badkamer. In de woonkamer. Op het terras. Sundeck -Hét innovatieve bad van Duravit - is een geniaal ontwerp, in elk opzicht en in elke omgeving.
Sundeck

Here. There. Everywhere..... In de badkamer. In de woonkamer. Op het terras Sundeck - het innovatieve bad van Duravit -  is een geniaal ontwerp, in elk opzicht en in elke omgeving. En zo past deze uitermate behaaglijke look overal in huis waar maar een warmwateraansluiting te vinden is.

Tot op het moment dat je in bad stapt, houdt een praktisch rustdek het geurende badwater warm. Bovendien, samengevouwen fungeert het dek voor de badend persoon als een comfortabele hoofdsteun, uitgevouwen onstaat er een onspannende zonnedek en een aflegvlak.

Met alle praktische functionaliteit blijft Sundeck er altijd als een elegant meubelstuk uitzien. Ook dat is wellness, en wel voor alle zintuigen.

Als sterke partner van Duravit Cyprea Wellness Project levert dit exclusive Sundeck. 

 

Partners: