Allround bijgebouw
Stijlvol bouwwerk in de tuin of op het dakterras. Een multifunctionele ruimte op maat gemaakt voor elk doeleinde als bijvoorbeeld lounge, opslagplaats of technische ruimte voor het zwembad.
Klassieke Spaports
Creeer intimiteit door uw spa te overkappen met een spapoort en geniet daarbij optimaal van uw spa. Onder alle weersomstandigheden. Zowel verkrijgbaar in permanente als demontabele uitvoering.
Glazen spa overkappingen
Eénvoud van design! Een glazen mobiele overkapping over uw spa, zorgt voor spaplezier het hele jaar door. Onder elke omstandigheden.
Waterdichte audio en stereo
Maak wellness compleet. In elke ruimte tv kijken of muziek luisteren. In de badkamer, in de saunacabine of in het zwembad of zelfs onder de douche. De installaties van Aquasound zijn in elke situatie te installeren.
SoftTub
Door de zachte afgeronde oppervlakken biedt de SoftTub buitenwhirlpool een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort voor elke gebruiker.
Buitendouche
Bij elke vorm van buitenwellness hoort een buitendouche. de douche biedt u afkoeling en hygiene. Leverbaar van sprankelijke regendouche tot en met een sterke sportmassage straal
Sundeck
In de badkamer. In de woonkamer. Op het terras. Sundeck -Hét innovatieve bad van Duravit - is een geniaal ontwerp, in elk opzicht en in elke omgeving.
Glazen spa overkappingen

Mooie architectuur in de tuin en op het dakterras. De tuin is de plaats bij uitstek om tot rust te komen of om gasten te ontvangen. Om de inimiteit rondom een buitenspa te vergroten, kan deze worden overdekt door middel van een spapoort.

Spapoorten zijn er in vele uitvoeringen. Zoals permanente. Dit zijn tuinhuizen al dan niet met demontabele zijmuren. Staande op houten palen en voorzien van een all seasondak.

Spaport's maken het mogelijk om onder elke weersomstandigheid en alle seizoenen optimaal te genieten van een buitenspa. Bovendien beschermt een overkapping de spa tegen weersinvloeden en gaat het afkoelen van het spawater tegen. Dit bespaart zeer effectief energie.

Bij minimalistische gebouwen draait het om de kracht van de eenvoud : Door het krachtig neerzetten van iets wat ‘eenvoudig’ lijkt. In de technologische ontwikkelingen, allerlaatste trends volgen, op gebied van architectuur en opzoek gaan naar nieuwe strakke materialen, wordt getracht de essentie van het ontwerp uit te beelden. 

Glazen spaport: 
Systeem,bestaande uit mobiele elementen die in verschillende richtingen kunnen worden geopend, ondersteund door een driepotige bovenstructuur in gepoederlakt aluminium RAL 9006. Deze bovenstructuur is vastgeschroefd aan de grond. De driepotige structuur van de SPA overdekking is uitgerust met een hangende, roestvrij stalen, centrale as, waarop de elementen samenkomen voor de rotatie van de modules. Dit is een volledig vernieuwend systeem, samengesteld uit onafhankelijke elementen die overal geplaatst en in alle richtingen kunnen geopend worden. Het dak van de SPA overdekking is gemaakt van 8mm policarbonaat met cellenstructuur behandeld tegen UV-stralen; de lagen overlappen met microgeperforeerde band. De overlappende, verticale wanden van de modules zijn uit transparant polymethylmethacrylaat van 4 mm en behandeld tegen UV-stralen. Over de hele buitenkant van elke SPA overdekkingsmodule beschermt een nylon borstel

De SPA overdekkingen van is genieten van de tienjarige garantie.