Allround bijgebouw
Stijlvol bouwwerk in de tuin of op het dakterras. Een multifunctionele ruimte op maat gemaakt voor elk doeleinde als bijvoorbeeld lounge, opslagplaats of technische ruimte voor het zwembad.
Klassieke Spaports
Creeer intimiteit door uw spa te overkappen met een spapoort en geniet daarbij optimaal van uw spa. Onder alle weersomstandigheden. Zowel verkrijgbaar in permanente als demontabele uitvoering.
Glazen spa overkappingen
Eénvoud van design! Een glazen mobiele overkapping over uw spa, zorgt voor spaplezier het hele jaar door. Onder elke omstandigheden.
Waterdichte audio en stereo
Maak wellness compleet. In elke ruimte tv kijken of muziek luisteren. In de badkamer, in de saunacabine of in het zwembad of zelfs onder de douche. De installaties van Aquasound zijn in elke situatie te installeren.
SoftTub
Door de zachte afgeronde oppervlakken biedt de SoftTub buitenwhirlpool een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort voor elke gebruiker.
Buitendouche
Bij elke vorm van buitenwellness hoort een buitendouche. de douche biedt u afkoeling en hygiene. Leverbaar van sprankelijke regendouche tot en met een sterke sportmassage straal
Sundeck
In de badkamer. In de woonkamer. Op het terras. Sundeck -Hét innovatieve bad van Duravit - is een geniaal ontwerp, in elk opzicht en in elke omgeving.
Allround bijgebouw

Mooie architectuur in de tuin. De tuin is de plaats bij uitstek om tot rust te komen of om gasten te ontvangen. Maar meer en meer wordt in de tuin een extra leefruimte of werkruimte gecreëerd. Een bijgebouw dat niet alleen plaats biedt als bijvoorbeeld een poolhouse, maar tevens een lounge ruimte herbergt of een sauna, waarvan alle seizoenen gebruik gemaakt kan worden.

Bijgebouwen als poolhouses, buitenkeukens, tuinhuizen, veranda's en prieelen in harmonie met de tuin. Bij minimalistische gebouwen draait het om de kracht van de eenvoud : Door het krachtig neerzetten van iets wat ‘eenvoudig’ lijkt..
In de  technologische ontwikkelingen, allerlaatste trends volgen, op gebied van architectuur en opzoek gaan naar nieuwe strakke materialen, wordt getracht de essentie van het ontwerp uit te beelden. 

Als het op moderne constructies aankomt, zijn Cyprea Wellness Projecten en partners trendsetters. Een gedreven en dynamisch team bestaande uit architecten en interieurarchitecten, grafische tekenaars en gepassioneerde schrijnwerkers verwezenlijken uw ideaal gebouw.

Partners: