Cyprea Wellness Projecten is de specialist om uw gehele wens van idee tot en met installatie op het gebied van wellness te realiseren. Wij leggen de lat hoog en kiezen voor onvoorwaardelijke kwaliteit en een strakke organisatie. Wij willen ons onderscheiden door middel van persoonlijk advies, problemen zien wij als een uitdaging.

Een heerlijke buitensauna in uw tuin met een verkwikkende regendouche, een spa op uw eigen dakterras, geen project is ons te gek.

Wij realiseren tevens wellnessruimtes kleine openbare gelegenheden als hotels en sportscholen, altijd met van A-merken als Cleopatra, Hoesch, Jacuzzi en Coast Spa. Daarbij leveren wij complete WATRAIR zwembaden. Kwaliteit en ervaring garandeert een jarenlange levensduur en plezier van het produkt.

Door onze goede en jarenlange contacten met overheden kunnen wij snel (bouw)vergunningen voor u verkrijgen. Wij hebben veel ervaring met instanties inzake de WHVBZ (Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden).

Onze website geeft slechts een kleine impressie van wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Neem daarom voor een persoonlijk gesprek contact met ons op. Graag komen wij bij u ter plaatse om samen met u uw wensen te inventariseren en met u alle mogelijkheden te onderzoeken.

Bel voor een persoonlijk ontwerp 023-6200000
 

of mail ons op info@cypreawellness.nl

                                     Wij zijn aangesloten bij het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)
                                  met alle zekereheden die wij u daarmee als consument kunnen bieden.