Over Cyprea Wellnessbouw & Advies

Rick Westerman is sinds 2010 eigenaar van Cyprea Wellnessbouw & Advies. voortgekomen de saunabouwer Fit & Recreatie Projecten. Wij zijn een merk onafhankelijke wellnessspecilalist. wij ontwerpen en adviseren in, leveren en realisrern wellness faciliteiten. Als maatwerk saunacabines, spa’s stoombaden en zwembaden. Ook verzorgen wij complete badkamer transformaties tot wellnessruimtes. Cyprea Wellnessbouw staat voor Warmte, Water, Wellness

Rick Westerman 36 jaar, sinds 2010 eigenaar van Cyprea Wellnessbouw. voortgekomen de saunabouwer Fit & Recreatie Projecten. Wij zijn een merk onafhankelijke wellnessspecilalist. wij ontwerpen en adviseren in, leveren en realisrern wellness faciliteiten. Als maatwerk saunacabines, spa’s stoombaden en zwembaden. Ook verzorgen wij complete badkamer transformaties tot wellnessruimtes. Cyprea Wellnessbouw staat voor Warmte, Water, WellneCyprea Wellnessbouw & Advies is de specialist om uw gehele wens van idee tot en met installatie op het gebied van wellness te realiseren. Wij leggen de lat hoog en kiezen voor onvoorwaardelijke kwaliteit en een strakke organisatie. Wij willen ons onderscheidne door middel van persoonlijk advies, problemen zien wij als een uitdaging. 

Een heerlijke buitensauna in uw tuin met een verkwikkende regendouche, een spa op uw eigen dakterras, geen project is ons te gek.

Wij realiseren tevens wellnessruimtes in kleine openbare gelegenheden als hotels en sportscholen, altijd met van A-merken als Cleopatra, Hoesch, Jacuzzi en Coast Spa. Daarbij leveren wij complete WATERAIR zwembaden. Kwaliteit en ervaring garandeert een jarenlange levensduur en plezier van het product.

Door onze goed en jarenlange contact met overheden kunnen wij snel (bouw)vergunningen voor u verkrijgen. Wij hebben veel ervarging met instanties inzake de WHVBZ (Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden).

Onze website geeft slechts een kleine impressie van wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Neem daarom voor een persoonlijk gesprek contact met ons op. Graag komen wij bij u ter plaatse om samen met u uw wensten te inventariseren en met u alle mogelijkheden te onderzoeken.

Stuur voor een persoonlijk ontwerp een e-mail naar info@cypreawellness.nl of bel naar 072 – 582 681 4.

Rick Westerman

Rick Westerman

Cyprea Wellnessbouw & Advies

Sinds 2010 eigenaar van Cyprea Wellnessbouw & Advies.